Carolina online

Welk nieuws in Altena?

Lees ook: Affaire Met Getrouwde Man? 9 Redenen Waarom Getrouwde Mannen Écht Vreemdgaan; Of vreemdging met je baas.

Lees ook: 12 Tips Voor Als Je Verliefd Op Een Collega / Je Baas Bent; Je hebt 1 keer in een dronken bui met een andere man gezoend omdat hij je heel aantrekkelijk vond. Niet aardig, en vervelend. Maar het kan gebeuren. De gevaren van vreemdgaan. Een klassieke driehoeksverhouding, de getrouwde man, zijn vrouw en zijn minnares.

Als we de cijfers mogen geloven, komt.

Aanvullende relatie, waarom vreemdgaan?

De gevaren van vreemdgaan. Een klassieke driehoeksverhouding, de getrouwde man, zijn vrouw en zijn minnares. Als we de cijfers mogen geloven, komt vreemdgaan onder mannen. Als minnares loop je het risico, dat de affaire je hele leven gaat vormgeven. Dit kan in veel gevallen leiden tot obsessief gedrag.

Je raakt verslaafd aan de ander. Vaak is het de man die. Ongeacht met wie het is. Nou is het in dit geval een getrouwde man. Ik vindt niet dat je daar vanaf moet blijven ofzo.

Het is zijn huwelijk en zijn keus wat hij daarmee doet. Tuurlijk is het hartstikke fout van hem, maar niet zo zeer van haar. Het is niet haar vrouw, zij is niet met zijn echtgenote getrouwd en heeft daarbij een belofte gedaan.