Willy online

Welk nieuws in Amsterdam?

Vrienden maken. Nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken kan behoorlijk moeilijk of zelfs onmogelijk lijken, maar als je er een beetje moeite voor doet en probeert uit je comfortzone te stappen, valt het uiteindelijk vaak reuze mee.

Ga. Vrienden maken, waar moet je beginnen? Om vrienden te maken is het belangrijk dat je in elk geval eerst voldoende zelfvertrouwen opbouwt om mensen aan te spreken, uit te nodigen, te.

Meet ’n greet: 6 manieren om nieuwe mensen te leren kennen

Zie je ons lopen? Je kunt ons altijd van alles vragen. We zijn er voor je in de buurt, van β€˜s ochtends vroeg tot β€˜s avonds laat. We hebben ook diverse spots en hangouts waar je kunt werken aan je competenties en talenten. Muziek maken, sporten, chillen, vrienden maken: kom eens langs op een van onze plekken speciaal voor jongeren uit de buurt.

Overzicht online activiteiten Amsterdam breed

Vrienden maken. Jongeren bepalen zelf met wie ze vriendschap willen sluiten. Ze leren hun vrienden bijvoorbeeld kennen op school, op het werk, in het buurthuis, bij het jeugdhonk of op. Misschien hangen ze niet genoeg met je uit en wil je meer. Wat de reden ook is, het is goed om er een beetje over na te denken voordat je nieuwe vrienden gaat proberen.

# 2 Ga uit. Ja, je moet echt uitgaan als je wilt weten hoe je meer vrienden kunt maken. Het gebeurt allemaal als je socialiseert. Dat wil zeggen, als je vrienden wilt waarmee je.